Offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!

  • Home
  • Spuitwerk
  • Nano technologie

Nano Technlogie

Wat is Nano coating?

Om te begrijpen wat een Nano coating nou precies inhoudt moeten we eerst de vraag stellen: Wat is Nano? Een nanometer is een meet eenheid. Een nanometer is één miljardste van een meter. Het mag duidelijk zijn dat de wereld op dit microscopische niveau er heel anders uit ziet, dan die van ons. De coating gebasseerd op Nano-technologie zorgt ervoor dat de kleinste vuildeeltjes “op” het behandelde oppervlakte blijven liggen en zich niet zullen hechten aan het materiaal. Hierdoor wordt schoonmaken een eenvoudig karwei wat feitelijk inhoudt dat er alleen nog maar geveegt hoeft te worden..

In de afgelopen 10 jaar wordt Nano-technologie steeds vaker toegepast. Het vele onderzoek zorgt ervoor dat deze technologie op steeds meer gebieden toepasbaar zal worden. De Nano Coatings van Panman Dak- en Gevelserice zijn een direct resultaat van deze wetenschap.

Is Nano coating overal toepasbaar?

Nano Coating kan aangebracht worden op bijna elk materiaal. De Nanodeeltjes in de coating verbinden zich met elkaar en met het materiaal. De microscopische verbindingen hebben zo een hoge dichtheid dat het materiaal ondoordringbaar wordt voor vocht en vuil. De aangebrachte coating is niet zichtbaar met het menselijke oog en kan zijn beschermende werking tot wel twintig jaar behouden.

Wilt u meer informatie over onze Nano-coating neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06 - 27 87 84 21.

Uw all-round specialist

Op het gebied van dak- en gevelreinging, isolatie, renovatie- en spuitwerken.

Vraag een offerte aan

ge logo