Offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!

logo Panman big

Renovatie

Renovatie

Wist u dat voegen voor 25% het aanzicht van uw gevel bepalen? Zijn deze en uw stenen aangetast door jaren van atmosferische en organische vervuiling, dan kan Panman dak- en gevelservice u de volgende diensten aanbieden voor het herstel van uw gevel.

  • Uitkappen/slijpen van voegen
  • Invoegen
  • Vervangen van kapotte stenen
  • Loodvervanging
  • Schoorsteenrenovatie/ Bekleding
  • Zandstralen

Het uitkappen van voegen en stenen voeren wij uit met een kaphamer, het slijpen daarentegen gebeurd met een slijpmachine in combinatie met stofafzuiging om zo de overlast tot een minimum te beperken en te voldoen aan de gestelde ARBO-regelgeving.

 

Invoegen

Meerdere types voegwerk mogelijk en wordt door gecertificeerde voegers uitgevoerd, tevens kunnen we (op aanvraag) gelijktijdig kapotte stenen vervangen voor nieuwe.

 

Loodvervanging

Lekkage van de aansluiting van uw plat dak, of lekt het bij de schoorsteen? Panman dak- en gevelservice verwijderd uw oude lood en plaats nieuw lood en of een loodvervanger terug.

 

Schoorsteenrenovatie

Ook voor een complete opknap beurt van uw schoorsteen bent u bij ons aan het juiste adres. Reinigen, uitkappen/slijpen, invoegen en impregneren en cementdek bijwerken is bij ons mogelijk. Tevens bestaat er de optie om uw schoorsteen te laten bekleden met diverse materialen.

Uw all-round specialist

Op het gebied van dak- en gevelreinging, isolatie, renovatie- en spuitwerken.

Vraag een offerte aan

ge logo