Offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!

logo Panman big

Damwand / Kunststofreiniging

  • Home
  • Reiniging
  • Damwand / kunststofreiniging

DAMWAND/KUNSTSTOFREINIGING

Sinds jaar en dag zijn en worden vele bouwwerken voorzien van kunststof en/of metaal. Dit in de vorm van onder andere kozijnen, beplatingen en schroten.

Deze toegepaste materialen zijn in ons land onderhevig aan velerlei soorten invloeden, zoals: regen, zon, zout en wind. Door deze invloeden verweren en corroderen vele metalen. Ook kunststoffen zijn onderhevig aan deze invloeden. Met name wat betreft de verwering kan deze de glansgraad, kleurechtheid en reinigbaarheid beïnvloeden.
Goed onderhoud verlengt de levensduur en glansbehoud en kleurechtheid.
Door uw damwand/kunststof goed te reinigen met hogedruk eventueel in combinatie met een borstel en na te behandelen met een extra beschermlaag bevordert u de water afdracht en zal dit de levensduur verlengen.

Werkwijze reiniging metaalbeplating:

Als de oppervlakte meer dan alleen organische of atmosferische bevuiling bevat zullen wij deze van tevoren in nevelen met een ontvettingsmiddel.
Vervolgens spuiten wij de oppervlakte met gepaste druk systematisch af. In sommige gevallen kan er zich een waaierpatroon van het reinigen voordoen. Wij zullen de oppervlaktes dan in combinatie met een borstel schoonmaken.

Wanneer de oppervlaktes gereinigd zijn maken wij onze werkplek weer schoon zodat u privé of zakelijke geen hinder van onze werkzaamheden zult ondervinden.

Wanneer u uw pand alleen laat reinigen kunt u natijd ervoor kiezen om de oppervlakte met een waslaag na te behandelen. De oppervlakte weerkaatst dan beter Uv-stralen en uw kunt dan langer genieten van een glanzende en kleurvaste ondergrond. Wanneer u uw pand op kleur wilt laten spuiten zal deze behandeling geschrapt worden ten behoeve van de hechting van de coating.

Voordelen reiniging metaalbeplating/damwandreiniging:

  • Verfraaiing van bedrijfspand, een prachtig visitekaartje voor uw onderneming
  • Verlenging levensduur oppervlakte
  • Waardevermeerdering van uw pand.
  • Voorkomt corroderen van uw beplating.

Ook voor het op kleurspuiten van uw damwand/metaalbeplating bent u bij ons aan het juiste adres. Zie spuitwerken

Uw all-round specialist

Op het gebied van dak- en gevelreinging, isolatie, renovatie- en spuitwerken.

Vraag een offerte aan

ge logo