Offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!

Dakreiniging

Door bevuiling van uw dak ziet uw woning of bedrijfspand er vaak na van jaren van organische en atmosferische bevuiling niet meer uit.  Organische aanslag houdt vocht vast waardoor er met de winterdag vorstschades kunnen ontstaan. Kleine scheurtjes is hier het gevolg van waardoor de oppervlakte in een vicieuze cirkel terecht komt.
Door de scheurtjes houdt de oppervlakte nog meer vocht vast waardoor deze nog meer last krijgt van vorstschade. Hierdoor wordt de oppervlakte ruwer in zijn toplaag en zal nog meer bevuiling vasthouden wat resulteert in nog meer vocht absorptie en dus meer vorst schade.
Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle mos en alg aanslag verwijderd en zoveel mogelijk kapotte pannen vervangen. Uw dakpannen houden minder vocht vast en uw woning zal er weer stukken frisser uitzien.

Werkwijze dak reiniging:

Wij kunnen uw dak specialistisch reinigen met een hogedruk machine. Uw dakpannen worden met ongeveer 250 bar gereinigd in combinatie met de juist veiligheidsvoorschriften.
Met behulp van een positionering lijn zekeren wij ons aan een stabiel punt, en in veel gevallen met een extra dakrandbeveiliging daar waar dat mogelijk is reinigen wij systematisch uw dak.
Wanneer de oppervlaktes allemaal goed gereinigd zijn vervolgen we onze werkzaamheden door uw dak, gevels, goten en straatwerk goed na te spoelen en te legen. Wanneer al deze werkzaamheden afgerond zijn lappen wij uw ramen als service wanneer er tijd over is.
Wanneer alle schoonmaakwerkzaamheden voltooid zijn benevelen wij uw dak met een milieuvriendelijk anti alg/mos middel. Sporen van schimmels en bacteriën zullen hierdoor doodgaan en uw dak blijft voor de komende 3 jaar (omgeving gebonden) mos en alg vrij.
Tijdens de werkzaamheden zullen wij ook een dak inspectie uitvoeren en u van eventuele aandachtspunten op de hoogte stellen.

Voordelen van een dak reiniging:

  • Voorkomt vorstschade en lekkages
  • Alg en mos maakt minder aanhechting op uw dakpannen
  • Levensduur van uw dakpannen wordt verlengd.
  • Mooie uitstraling van woning of bedrijfspand.

Na een dak reiniging adviseren wij u om de oppervlakte met een impregneer of coating na te behandelen. Zie spuitwerken

Uw all-round specialist

Op het gebied van dak- en gevelreinging, isolatie, renovatie- en spuitwerken.

Vraag een offerte aan

ge logo