Offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!

!NIEUW NIEUW NIEUW!

 

Wij zijn de laatste maanden achter de schermen druk bezig geweest om onze werkzaamheden uit te breiden. Met trots willen wij u via deze weg meer vertellen over het nieuwe product dat wij u mogen aanbieden. Wij hebben veel trainingen gehad en zijn nu een gecertificeerd applicatie bedrijf op het gebied van vloeibare siliconen dakbedekking. 

IMG_1641.jpg

 

Na een aantal test dagen hebben wij al diverse klanten mogen voorzien van een siliconen dakbedekking. En met goed resultaat! Door de extreme hitte van afgelopen dagen bleef het in de woningen waarbij wij deze hebben voorzien van witte dakbedekking wel 7 graden koeler dan voorheen!! Hier over zullen wij de komende dagen foto's van plaatsen om u een beeld te geven.
Op onze website hebben wij een uitgebreide beschrijving staan over siloxaan:  https://www.dakengevelservice.nl/dakbedekking.  

Siloxaan vloeibare dakbedekking kan op vele ondergronden worden toe gepast en is daarom niet alleen goed voor woningen maar ook voor bijvoorbeeld voor schuren, winkelpanden, boederijen, woning complexen en noem het maar op. Siloxaan vloeibare dakbedekking is over meerdere types ondergronden te verwerken zoals o.a: 
Bitumen daken
EPDM-daken
PVC-daken
Metaal beplating (ook gecorrodeerd metaal)
Dakpannen
Golfplaten
Keramische tegels
PU-schuim
Beton

Maar wat is siloxaan dakbedekking nou precies? 

Siloxaan vloeibare dakbedekking is een product speciaal voor platte daken. Siloxaan vloeibare dakbedekking is een één- component systeem voor platte daken. 
Het product is een naadloze, blijvend elastische en dampopen dakbedekking. Het kan de levensduur van uw dak drastisch verlengen.

Polysiloxaan (kortweg ‘siloxaan’) genoemd is duurzaam en een permanent flexibel materiaal. Dit product is volledig Uv-bestendig waardoor het een langdurige bescherming biedt tegen weersinvloeden. Siloxaan kan in dezelfde mate uitzetten en krimpen als uw dak en helpt bij het voorkomen van lekkages die kunnen leiden tot schimmels, houtrot en roest.

Daken hebben het zwaar te verduren. Op een zonnige dag kan een standaard zwart dak een temperatuur shock ondervinden van 60° C tot 75° C overdag tot 15° C ’s nachts. Deze temperatuurschommelingen alsmede de blootstelling aan UV- straling kunnen in de loop van tijd een enorme belasting van uw dak veroorzaken. Dak gebreken treden normaal op bij doorvoeren, naden en hoeken van verschillende materialen. Kleine constructie gebreken, zoals een gebrekkig afvoer en stilstaand water kunnen leiden tot grote problemen.

Siloxaan blijft stabiel, flexibel en is nagenoeg onaantastbaar door dagelijkse seizoen gerelateerde temperatuur extremen. Het wordt niet hard en biedt daardoor langdurige bescherming met garantieperiodes voor een waterdicht dak oplopend tot 20 jaar.

Door ervoor kiezen om uw (plat) dak te voorzien van siliconen dakbedekking voegt u tientallen jaren levensduur toe aan uw dak.

 

Wilt u meer weten over de werkwijze of over het product kijk dan op https://www.dakengevelservice.nl/dakbedekking of bel/mail naar 085-8770013/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wij zijn in iedergeval erg tevreden over het product en over het resultaat. Doordat wij vóór de hitte golf van juli onze trainingen en certificaten hebben behaald konden wij direct al een aantal woningen voorzien van siloxaan vloeibare witte dakbedekking en konden wij deze resultaten gelijk opnemen. 

 

 

 

Uw all-round specialist

Op het gebied van dak- en gevelreinging, isolatie, renovatie- en spuitwerken.

Vraag een offerte aan

ge logo