Offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier!

logo Panman big

Dakpannen

Dakpannen

Is uw pan te ver vergaan voor een dakcoating of vind u nieuwe dakpannen simpelweg mooier? Ook daarin kan Panman dak- en gevelservice u verder helpen, met een ruim assortiment van verschillende typen pannen en kleuren.

Wat doen wij?

  • 1 op 1 vervanging
  • Nieuwe dak folie plus panlatten
  • Complete kapconstructie
  • Nieuw kunststof leveren plus monteren
  • Dakkapel plaatsen/ dakramen
  • Platte daken voorzien van nieuwe dakbedekking

 
1 op 1 vervanging

Is uw pan toe aan vervanging, maar is uw constructie verder in een goede staat. Dan is er ook een optie tot 1 op 1 vervanging. Wij werken met pannen uit een assortiment met een zelfde lat maat als het meeste betonpannen. Wij verwijderen de oude pan en kunnen daarna gelijk het dak weer dicht leggen met nieuwe pannen. Een relatief eenvoudige en snelle manier van werken en dus goedkoper dan wanneer alle panlatten ook vervangen moeten worden.

We beginnen de dag met het klaar zetten van de benodigde veiligheidsmiddelen om daarna te beginnen met het verwijderen van oude dakpannen. Wanneer een vlak voor twee derde leeg is beginnen we met het terug plaatsen van de pakjes pannen voor de gewichtsverdeling en beginnen we met het uitleggen van de pannen. Op deze manier kunnen we in de meeste gevallen (daken van plm 160m2) uw dak in 16 werkuren voorzien van een afgewerkt dak met een nieuwe pan.

Panman zal alle facetten van deze werkzaamheden voor u voorbereiden en uitvoeren. Van het leveren van de nieuwe pannen tot het afvoeren van de oude pannen.

NIEUWE DAK FOLIE PLUS PANLATTEN

Zijn uw panlatten niet meer in een goede staat en moeten deze en uw dak folie vervangen worden is dat ook geen probleem. Wij leveren, brengen aan en voeren alle materialen weer af.

COMPLETE KAPCONSTRUCTIE

Ook voor een totaal plaatje bent u bij ons aan het juiste adres.

KUNSTSTOF

Ook voor vervanging van uw goten en windveren en andere materialen vervangen voor kunststof kunt u bij ons terecht. Snelle werkwijze, scherpe prijzen.

DAKKAPEL/ DAKRAMEN

Wanneer u wat ruimte er bij kan gebruiken is er altijd de optie om een dakkapel te plaatsen, of voor meer licht een dakraam. Wij kunnen u verschillende types en groottes van dakramen en dakkapellen aanbieden .

PLATDAK BEDEKKING

Niet alleen op het gebied van hellende daken, maar ook voor platte daken kunnen wij u van dienst zijn. Met materialen zoals bitumen of EPDM kunnen wij uw dak weer voorzien van een nieuwe bedekking.

Uw all-round specialist

Op het gebied van dak- en gevelreinging, isolatie, renovatie- en spuitwerken.

Vraag een offerte aan

ge logo